Diari digital d'Andorra Bondia

Ensisa torna a repartir dividend gràcies al benefici de 742.000 €


Escrit per: 
Agències

Després d’uns anys sense poder-ho fer, Ensisa tornarà enguany a repartir dividends gràcies als bons resultats aconseguits la temporada passada.

El director general, Conrad Blanch, va presentar els estats financers d’Ensisa durant la sessió de consell de comú de Canillo d’ahir, i va destacar que durant la temporada passada es va aconseguir un total d’ingressos de 25,4 milions d’euros i un augment de les vendes de l’11,6%, fet que va permetre tancar l’hivern amb uns beneficis de 741.602 euros, la meitat dels quals es repartiran entre els accionistes, que són el Comú (50,1%), Crèdit Andorrà (49,5%) i les famílies fundadores amb un percentatge testimonial. També gràcies al cash flow aconseguit de 5,7 milions d’euros, s’ha pogut continuar invertint i retornant deute. 
El cònsol major, Josep Mandicó, va fer una valoració molt positiva de les xifres i de la possibilitat de repartir dividends, tenint en compte les temporades anteriors, en què s’havien perdut molts diners. Mandicó va destacar, a banda del benefici de 741.602 euros, el cash flow que s’ha aconseguit gràcies a l’important programa d’amortitzacions que té la societat, i que ha permès tornar a fer una inversió important per a aquesta temporada, que ascendeix a 4,3 milions d’euros.
Pel que fa a l’endeutament d’Ensisa, el cònsol va dir que es mantindrà al voltant dels 11,5 milions d’euros. Pel que fa al repartiment d’uns 370.000 euros en dividends, Mandicó es va mostrar satisfet pel fet que “una empresa que inverteix molt encara pugui repartir dividends entre els accionistes”. La sessió d’ahir també va servir per aprovar un concurs per a la recollida d’escombraries amb Ordino i la Massana, per optimitzar recursos i aconseguir un estalvi anual de 74.000 euros.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte