Diari digital d'Andorra Bondia
L'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega.
L'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega.

Fàbrega aspira als primers llocs de la llista de Junts per al 14 de febrer


Escrit per: 
Redacció / Foto: Junts per Catalunya

L’actual alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, que cedirà el relleu al capdavant del consistori a principis de l'any vinent a Francesc Viaplana, d'ERC, segons l'acord per al mandat, presenta candidatura per aspirar a formar part de les primeres posicions de la llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran en les eleccions del 14 de febrer. Fàbrega, que va ser un dels impulsors del nou partit i forma part de l’executiva nacional, ha decidit fer aquest pas per “defensar els interessos de la ciutadania de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran” i ha afegit que “treballarà amb intensitat i rigor per contribuir a fer un país més cohesionat i pròsper, que superi la crisi i que guanyi la independència”. L’alcalde urgellenc va avançar la seva decisió a diversos afiliats de l’Alt Urgell en una reunió telemàtica celebrada diumenge al vespre, i en va rebre el suport unànime, segons destaca la nota de premsa de la formació independentista.

Fàbrega, de 48 anys, és metge pediara de professió i alcalde de la Seu des del junydel 2019. Nascut a Lleida, amb arrels urgellenques i establert a la Seu d’Urgell des del 2009, creu que “tant des de la meva experiència professional com a metge, com per l’experiència política més recent com a alcalde urgellenc, puc i vull aportar feina, coneixement i il·lusió per defensar el territori i contribuir a fer un país més just, millor i lliure”, torna a recollir el comunicat de premsa.

Aquest dilluns és el primer dia per presentar candidatures a la segona urna de les primàries de Junts per Catalunya. En el cas de la demarcació de Lleida, el Pirineu i l’Aran d’aquesta urna sortiran escollits els tres primers llocs de la llista. El termini de presentació de candidatures per aquesta terna finalitza el dijous 3 de desembre i la campanya de primàries es realitzarà del 7 al 13 de desembre. Les votacions es podran realitzar de divendres 11 de desembre fins al diumenge 13 de desembre. Els candidats i candidates escollits, formaran part de les tres primers posicions de la llista electoral de Junts per la demarcació de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran per a les eleccions del 14 de febrer.

El procés de primàries de Junts per Catalunya va tancar ahir, diumenge, la primera fase amb l’elecció de Laura Borràs com a candidata a la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Fàbrega
candidat
febrer

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte