Diari digital d'Andorra Bondia

Rosa Ferrer anuncia que assumirà l'àrea de social i que es fa 'responsable directa' de la gent gran


Escrit per: 
Agències / Foto: M. C.

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha anunciat aquest dijous durant l'entrega de premis del 7è Multicampionat de la Casa Pairal del Parc Central que en aquest proper mandat assumirà personalment la conselleria de social.

Davant dels padrins de la llar, Ferrer s'ha compromès a ser la 'responsable directa' del benestar de la gent gran, ja que no hi haurà cap conseller que s'interposi entre la cònsol i els padrins. Altres càrrecs que previsiblement ja estarien assignats són els de conseller de Promoció Econòmica i Turisme que seria per Jordi Minguillón o el conseller d'Urbanisme que recaurà en Eron Estany.
La Casa Pairal del Parc Central d'Andorra la Vella ha acollit aquest dijous el lliurament de premis del 7è Multicampionat, amb fins a sis disciplines i més de 100 participants. En el marc d'aquest acte, la cònsol major de la parròquia, Rosa Ferrer, ha anunciat als padrins que ella mateixa assumirà la conselleria de l'àrea social i, per tant, serà la 'responsable directament' de la gent gran. 'Si hi ha coses que no els agraden, tindran un accés més directe', ha dit.
Altres càrrecs que es perfilen de cara al nou equip comunal,són el de Jordi Minguillón com a conseller de Promoció Econòmica i Turisme, Eron Estany com a conseller d'Urbanisme, Meritxell Rabadà com a consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Maica Nin seria consellera de Finances, Marc Pons de Joventut i Esports, Jordi Cabanes com a conseller de Medi Ambient i Higiene i Manel Bal a l'àrea de circulació.
Durant l'acte amb els padrins, la cònsol major ha indicat que l'objectiu és 'continuar amb la gestió iniciada' i ha volgut enviar un missatge de 'tranquil·litat' a la gent gran. Ferrer i els responsables de màrqueting de Crèdit Andorrà, entitat que col·labora amb el multicampionat, han fet entrega dels premis per als participants. Així, el director de màrqueting del banc, Joan Mas, ha indicat que estan perfilant noves iniciatives relacionades amb la gent gran, un àmbit en el que treballen especialment des de la Fundació Crèdit Andorrà. Mas ha considerat que caldrà buscar la participació amb els comuns per portar a terme accions i ha fet una crida als padrins perquè siguin 'ells mateixos els que ens guiïn per nosaltres poder ajudar al màxim'. 
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte