Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general de Terceravia, Carine Montaner.
La consellera general de Terceravia, Carine Montaner.

Terceravia pregunta pel contracte signat entre Govern i l’empresa A2 Security per a la comprarity de respiradors


Escrit per: 
Redacció/Foto: Terceravia

La consellera general del grup parlamentari Terceravia+Unió Laurediana+ Independents, Carine Montaner, ha entrat aquest matí a Sindicatura una pregunta escrita en relació als contractes entre l'executiu i l'empresa A2 Security per a la compra de respiradors. Concretament, d’una banda, Montaner demana al Govern “a canvi de què l’empresa A2 Security ha participat en les operacions de compra del material sanitari” i, d’una altra banda, “si l’Administració General va passar un contracte amb l’empresa A2 Security i si la resposta és afirmativa precisar per quins serveis prestats i per quin import”.

La parlamentària fa aquestes interpel·lacions després que es fés públic que "Dextro, (…) va proporcionar quatre respiradors no invasius (…) després de contractar al CEO Philips Espanya i es van aconseguir quatre aparells per 58.000 euros", en una operació on va participar la societat andorrana A2 Securety, propietat de Toti Garcia, que segons les mateixes informacions no hauria cobrat res per la seva aportació. 

En aquest sentit, Montaner ha recordat que Toti Garcia era la persona escollida com a candidat a cap de seguretat de la Cimera 2020, pel ministre d’Economia, Jordi Gallardo, segons informacions publicades a mitjans del país. “Es tracta d’una persona afí al partit Liberals d’Andorra”, ha afegit la parlamentària de Terceravia+Unió Laurediana+Independents.

Terceravia
pregunta
contracte
signat
Govern
l'empresa
A2 Security

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte