Diari digital d'Andorra Bondia
Vives, al costat de la figura de la Mare de Déu de Meritxell.
Vives, al costat de la figura de la Mare de Déu de Meritxell.

Vives farà aquest mes una visita pastoral a Andorra la Vella


Escrit per: 
Redacció / Foto: Agències

Al llarg d’aquest mes de novembre l’arquebisbe-bisbe d’Urgell i Copríncep Episcopal, Joan Enric Vives, farà una visita pastoral a Andorra la Vella. El dimarts vinent, 7 de novembre, visitarà la Casa comuna, on serà rebut pels cònsols major i menor, David Astrié i Miquel Canturri. Posteriorment, a la sala de Consell de Comú es farà la trobada amb els consellers i la secretària general, i es duran a terme diversos parlaments, a més de la signatura en el Llibre d’Or. Un cop hagi visitat els treballadors de les quatre plantes del Comú, es desplaçarà fins al Bici Lab Andorra per conèixer-ne les instal·lacions acompanyat de les autoritats comunals. Dinarà a la Casa Pairal a la plaça del Poble amb la gent gran i els consellers del Comú i, finalment, visitarà el Centre esportiu dels Serradells per conèixer la remodelació que s’hi ha fet en els darrers anys.

Durant aquest mes, Joan Enric Vives també visitarà diferents instal·lacions de la parròquia, com la seu dels Bombers, l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell o la Residència El Cedre.

Així doncs, fins a l’1 de desembre, farà ronda de visites a gran part de les instal·lacions educatives i d’àmbit públic. La darrera visita pastoral a la parròquia es va celebrar el novembre del 2016.

bisbe
conpríncep
vives
andorra la vella
visita
pastoral

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte