L’UE Engordany es fa l’harakiri

Harakiri de l’UE Engordany. L’equip dirigit per Filipe Busto va desaprofitar una oportunitat d’or per situar-se a només un punt del líder i vigent campió de la Lliga Multisegur Assegurances, el Vall Banc FC Santa Coloma. Els colomencs van perdre dissabte al vespre contra el Tic Tapa UE Sant Julià per 0 a 1 amb un gol de Joel Méndez i, a tres jornades per al final del play-off pel títol, l’UE Engordany tenia ahir l’oportunitat d’apropar-se al lideratge. Tot i així, els de Filipe Busto van perdre per 4 a 2 contra l’FC Lusitans, que està despertant i busca la tercera posició sigui com sigui. Ara la té a només cinc punts. Els d’Emiliano González van fer una bona primera part contra un rival adormit i que semblava que no s’hi jugava res. Al minut 27 va obrir la llauna André Armada i dos gols del bon davanter francès Ramael van situar el 3 a 0 al descans. A la represa, l’UE Engordany va marcar dos gols en només un minut de diferència, gràcies a Ernesto Nicolás Alonso. Amb el 3 a 2 emoció fins al final però, en el temps afegit, l’FC Lusitans va sentenciar amb un gol de Carlos Gomes. Per la seva banda, el Vall Banc FC Santa Coloma continua entestat a  posar emoció a la competició domèstica en caure derrotat per 0 a 1 contra l’equip lauredià, que no descarta, ara per ara, la segona posició. De fet, els de Jesús Barón, a cinc punts de l’UE Engordany, s’enfronten diumenge vinent a les dotze del migdia.

El Penya Encarnada deixa de ser cuer

El Penya Encarnada deixa l’última posició del play-off per la permanència després de superar per 2 a 1 el Nóbrega Constructora FC Encamp. Els encampadans passen a ser els cuers i, a un punt, hi tenen el Penya. El doblet d’Enric Triquell va ser decisiu i el porter Jordi Rodríguez als últims instants va salvar un gol de Jacobo. En l’altre partit, l’Inter Escaldes va vèncer per 3 a 1 l’UE Santa Coloma.