Sanza i Castillejo s’imposen en la Cursa d’Andorra la Vella

La 29a edició de la cursa popular de la festa major d’Andorra la Vella serà recordada per l’alta participació que va aconseguir. Uns 350 inscrits van fer pujar exponencialment el nombre de corredors respecte als darrers anys. En una prova disputada en les primeres places, els guanyadors van ser dos atletes del CAVA, Marcos Sanza i Iolanda Castillejo.

En categoria masculina, Sanza va repetir la victòria aconseguida fa un any, en un traçat que voreja els 2.700 metres pels carrers de la capital. Es va començar a distanciar del grup capdavanter des d’un principi, encara que els seus principals perseguidors el tenien a tret i el seguien de ben a prop amb la vista. Tot i així, va mantenir les distàncies imposant un ritme alt i va vèncer amb un temps de 8.12 minuts. La segona plaça va ser per a Xavier Torrades amb 8.18, mentre que David Francôme va ocupar la tercera posició amb un registre de 8.28.

En categoria femenina, la victòria va ser per a Iolanda Castillejo, que va parar el cronòmetre a 10.00. La van seguir en la classificació Maria Betriu (10.09) i Alda Babi (11.32).