Xavier Spitzer guanya a l’Hospitalet de Llobregat

El Karate Club Shotokan va pujar el podi diverses vegades en les competicions que es van disputar a l’Hospitalet de Llobregat, que eren els primers tornejos de la temporada per a l’entitat de la capital.

En la modalitat de kumite, al Torneig Nacional de karate goju-ryu tots els representants andorrans es van penjar una medalla. Xavier Spitzer va vèncer en la categoria de -65 quilos, en derrotar a la final el seu company d’equip Terence Gras. Francisco Coutinho i Xavier Gonçalves van ser 3rs en +75 kg. En la jornada matinal es va desenvolupar el Torneig infantil de l’Hospitalet. En la modalitat de kata, Maria Spitzer va ser subcampiona en cadet i Marta Trullas, 3a en juvenil. En combat, Maria Spitzer va ser 2a, i Dani Maia, Irene Salas, Àlex Spitzer i Manel Salas, 3rs.