Diari digital d'Andorra Bondia
El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, amb el seu homòleg espanyol, Jordi Hereu, a Fitur.
El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, amb el seu homòleg espanyol, Jordi Hereu, a Fitur.

Torres i Hereu comparteixen estratègies de turisme sostenible a Fitur


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, s'ha reunit avui amb el seu homòleg espanyol, el titular de la cartera d’Indústria i Turisme d’Espanya, Jordi Hereu, així com amb la seva secretària d’Estat, Rosana Morillo. La reunió ha tingut lloc durant la segona jornada de la Fira de Turisme Internacional (Fitur), que se celebra anualment a Madrid i que enguany arriba a la seva 44a edició.

Durant la reunió bilateral, la primera des que Hereu va assumir el càrrec, ambdós ministres han repassat les diferents àrees en què Andorra i Espanya col·laboren. En aquest sentit, s'han instat a trobar noves sinergies en àrees estratègiques per als dos governs, com ara el turisme sostenible.

La d’Hereu ha estat la tercera reunió bilateral del dia. Abans, Torres ha mantingut trobades amb alts representants d’Albània i d’Hondures. La ministra de Turisme d’Hondures, Yadira Gómez, ha proposat a Andorra signar un memoràndum d’entesa i s'ha mostrat especialment interessada a conèixer el model d’experiència turística desenvolupat per Andorra Turisme al llarg dels darrers anys.

Per la seva banda, la ministra albanesa de Turisme i Medi Ambient, Mirela Kumbaro, ha convidat formalment Torres a la 70a reunió de l’ONU Turisme (antigament coneguda com a Organització Mundial del Turisme) de la comissió regional per a Europa, que se celebrarà a Tirana, la capital albanesa, el proper mes d’abril.

Altres Reunions
A banda de les diverses trobades bilaterals amb altres països, la representació andorrana també ha mantingut reunions de treball amb empreses del sector, com ara el touroperador espanyol VECI Group o l’empresa internacional Mastercard. 

torres
hereu
turisme sostenible
Fitur

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte