dimecres, març 4, 2015 - 21:54

Els residus extrets dels rius s’han reduït considerablement en els últims anys. Així, si l’any 2005 s’extreia dels rius prop de 350 quilograms de residus per quilòmetre, l’any passat van ser 52.

Comentaris: 0
1

Viladomat i la paràbola de la puntaire

Es titula 'Nu eròtic' i és un guix petitet, petitet, que data dels anys 60. Normalment no s’exposa al públic, però avui (17.30 hores) i dissabte (18 hores) surt del magatzem per erigir-se en una de les estrelles de la sala Viladomat. El CAEE s’afegeix a la commemoració del Dia de la dona treballadora amb una proposta singular: explicar el doble paper de la dona en el món de l’art -com a objecte i també com a subjecte- a través d’un recorregut iconogràfic per l’obra de l’escultor escaldenc.

Comentaris: 0

“Els atacants eren gent del país que feia la guerra a temps parcial”

Any del Senyor del 1195: mig miler d’homes a les ordres del comte Ramon Roger de Foix posa setge a la Seu, cala foc a les cases i rapinya la catedral. Comença el que l’historiador Carles Gascón anomena la Guerra dels Cents Anys del Pirineu, i que canviarà per sempre l’ordre establert i influirà decisivament en la configuració del Coprincipat. Ho explica a ‘La catedral saquejada’. Demà es presenta a la Puça (20 hores).

Comentaris: 0

Pàgines

Contacta amb nosaltres

C/ Maria Pla núm. 28, Primera planta
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic