dimecres, Octubre 22, 2014 - 13:49

Finalment les analítiques practicades a l’home que està ingressat des de dimarts a la tarda a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell en aïllament per una sospita d’Ebola, han confirmat el que ja s’apuntava des del principi, que té malària.

Comentaris: 0
1

Els usuaris, satisfets amb El Cedre tot i les mancances en personal

Els usuaris i familiars asseguren estar satisfets amb el centre sociosanitari El Cedre (el puntuen amb un 7) tot i algunes mancances, com la falta de personal i la rotació excessiva (ho diu el 54,3%), la manca de coordinació entre els professionals i el menjar (un aspecte molt criticat per les persones que hi viuen).

Comentaris: 0

Senyalitzades dos rutes d’evasió del nazisme que sortien des d’Andorra

El matrimoni hongarès Edmond i Madaleine Vermes vivia a Viena fins que el 1938 l’Alemanya de Hitler es va annexionar Àustria. Quan la zona lliure de França també va ser ocupada, els Vermes es van amagar a Tolosa, on van contractar els serveis d’un guia, que els va facilitar documentació falsa i els va acompanyar fins a Andorra amb una dura travessa de muntanya.

Comentaris: 0

El sant Silvestre, a Massachusetts, “espanyol” i d’autor “desconegut”

L’exposició 'Benvingudes a casa vostra! Les obres d’art patrimonials fora d’Andorra' ha permès reunir en un únic espai una colla d’obres d’art procedents de les esglésies d’Andorra que van ser venudes als anys 30 del segle XX. De la majoria se’n coneix els propietaris.

Comentaris: 0

Pàgines

Contacta amb nosaltres

C/ Maria Pla núm. 28, Primera planta
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic