Diari digital d'Andorra Bondia
El ministre de Fimances, Eric Jover, durant la reunió de la coalició de ministres de finances per l'acció climàtica.
El ministre de Fimances, Eric Jover, durant la reunió de la coalició de ministres de finances per l'acció climàtica.

Jover defensa a l’FMI l’avanç cap a una economia més verda”


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

El ministre de Finances, Eric Jover, i el secretari d’Estat de Finances Internacionals, Marc Ballestà, acompanyats pel director General de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA), David Cerqueda, són aquesta setmana a Washington per participar en les reunions anuals del Fons Monetari Internacional. Avui Jover ha pres part en la reunió de la coalició de ministres de Finances per l’acció climàtica, on ha defensat la importància d’avançar cap a una economia més “verda”, reduint, per exemple, el consum d’energies fòssils i fomentant l’ús de les renovables. 

“Hem de continuar fomentant les inversions en energies renovables. No és només una qüestió de canvi climàtic, sinó també de resiliència i sobirania, i aquest és el camí que ha escollit Andorra”, ha afirmat el ministre en la seva intervenció.

En aquest mateix sentit, Jover s'ha referit a la rellevància de mantenir un nivell de deute sostenible, en "quantitat" i en "qualitat". "Si els nostres països estan canviant les seves polítiques estratègiques cap a la sostenibilitat, la gestió del deute també hauria de reflectir aquest objectiu: emetre bons verds, socials i sostenibles encaixa perfectament amb aquesta estratègia", ha apuntat.

Èric Jover
FMI

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

Si si, ja es veu el verd de les construccions i les grues a les muntanyes, bueno potser es referien al verd dels bitllets de 100€ XD
Mentrestant a Ordino reserva de la Biofera... "verde que te quiero Grifols", uis perdó! "verde que te quiero verde"

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte